Dorpsavond Vierpolders 27 juni

27 jun

Donderdagavond 27 juni organiseerde de dorpsraad een informatieavond over de plannen van de biomassa installatie aan de Tuindersweg 1. Wij waren hier als initiatiefnemers aanwezig om nadere toelichting te geven over het project.

Om te beginnen willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun komst. Tijdens deze drukbezochte avond presenteerden wij onze plannen voor de biomassa installatie.  De presentatie kunt u hier bekijken <link naar download>. Daarnaast beantwoordden wij vragen van omwonenden over o.a. locatie, transport en fijnstof. De antwoordden op deze vragen hebben wij gebundeld en kunt u hier <link naar download> nalezen. Ook de tijdens de avond getoonde posters over beoogde locatie, transport, inpassing van de biomassa installatie in de omgeving en de tijdlijn kunt u hier <link naar download> terugvinden.

Heeft u meer vragen of informatie nodig? Bekijken onze FAQ’s of neem contact op met Leo van der Valk via adm@aardwarmtevierpolders.nl of op 06 52476229. In de maanden juli en augustus bent u ook elke vrijdag welkom op ons inloopspreekuur, van 10u-11u aan de Tuindersweg 5.